MOUNTAIN BIKE

EMELKEDŐS, ERŐS TEREPEKEN IS LENDÜLETESEN

Lítium akkumulátorral, Samsung belső cellákkal. Magas felszereltséggel: első teleszkóp 100 mm-es rugóúttal, Shimano Altus 9 fokozatú láncváltó Shadow rendszerrel. Jó váltási reakció a Shimano Rapidfire Plus váltókarnak köszönhetően, erős hidraulikus tárcsafékek.   

Az akkumulátor a váz alsó csövébe rejtve 17,5 Ah energialeadási képességgel rendelkezik, teljesítménye 630 Wh, amely kifejezetten erősnek mondható. Az akkumulátor rendeltetésszerű használata esszenciális a hosszú távú élettartam megőrzése érdekében, a helytelen töltés, túlzott lemerítés és a szélsőséges időjárási körülmények negatívan befolyásolják azt.


A magas szintű felhasználói élményt a nyomatékszenzoros vezérlőrendszer biztosítja, a motor akkor kapcsol nagyobb teljesítményre, ha erősebben lépünk a pedálra, és annál jobban segít, minél erősebben tekerünk. Erős, 80 Nm-es motor dolgozik, amely a középcsapágyhoz kerülve a láncon keresztül hajtja a hátsó kereket. Így biztosítva a legjobb súlyelosztást. Nyomaték – és sebességszenzoros is, hogy még kifinomultabban tudja segíteni a kerékpárost.


Egy töltéssel kb. 50-90 km-t lehet menni, de ez nagyban függ az időjárási és terepviszonyoktól, a vezetési stílustól, valamint a kerékpárra nehezedő súlytól (testsúly és csomagok).


1termék11

Shimano váltó a precíz és pontos váltásért. Vázba integrált akkumulátor. 80 Nm-es elektromos motor. 630 Wh. Maximális rásegítés mértéke: 25 km/óra.

Szűrés
Termék státusza