TREKKING

HOSSZABB TÚRÁKRA, HOGY A NAGYOBB TÁVOLSÁG SE LEGYEN TÖBBÉ AKADÁLY

Lítium akkumulátorral, Samsung belső cellákkal. Magas felszereltséggel: első teleszkóp 63 mm-es rugóúttal, Shimano Altus 8 fokozatú láncváltó. A Shimano Rapidfire váltókar gyors és határozott váltást biztosít, valamint egy mozdulatra akár három fokozat visszaváltását is lehetővé teszi.

Az akkumulátor a váz alsó csövébe rejtve 13 Ah energialeadási képességgel rendelkezik, teljesítménye 468 Wh.

Az akkumulátor rendeltetésszerű használata esszenciális a hosszú távú élettartam megőrzése érdekében, a helytelen töltés, túlzott lemerítés és a szélsőséges időjárási körülmények negatívan befolyásolják azt.

A magas szintű felhasználói élményt a nyomatékszenzoros vezérlőrendszer biztosítja, a motor akkor kapcsol nagyobb teljesítményre, ha erősebben lépünk a pedálra, és annál jobban segít, minél erősebben tekerünk.

50 Nm-es motor dolgozik, amely a középcsapágyhoz kerülve a láncon keresztül hajtja a hátsó kereket. Így biztosítva a legjobb súlyelosztást. Nyomaték – és sebességszenzoros is, hogy még kifinomultabban tudja segíteni a kerékpárost.

Egy töltéssel kb. 50-90 km-t lehet menni, de ez nagyban függ az időjárási és terepviszonyoktól, a vezetési stílustól, valamint a kerékpárra nehezedő súlytól (testsúly és csomagok).

A beépített „walk assist” rendszer 6 km/h-val segíti a kerékpárost, ha azt tolni szükséges.

Ha lemerült az akkumulátor, az első lámpa lekapcsol, a hátsó még 5 percig használható.

 


6termék16

Shimano váltó a precíz és pontos váltásért. Vázba integrált akkumulátor. 50 Nm-es elektromos motor. 468 Wh. Maximális rásegítés mértéke: 25 km/óra.

Szűrés
Termék státusza
Kerékpár típus
Magasság
Kinek ajánljuk