Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

GIANT

UNLEASH EACH RIDER’S FULL POTENTIAL

A Giant 1972-ben 1972-ben indult azzal a céllal, hogy még jobb kerékpározási élményt nyújtson az embereknek szerte a világon.


A Giant alapítói mérnökök és mesteremberek voltak. Tudták, hogy mik az erősségeik. Így ahhoz, hogy a kerékpározást még elérhetőbbé és élvezetesebbé tegyék az emberek számára, azt tették, amit a legjobban tudtak. Három alapelvet határoztak meg: szaktudás, innováció és ötlet.


Könnyű alumínium vázakkal kezdődött. A Giant azon képessége, hogy magas minőségű kerékpárokat tudott gyártani megfizethető áron, lehetővé tette, hogy egyre több kerékpáros egy teljesen új kerékpározási élményt ismerhessen meg. A Giant azóta is élen jár az alumínium és karbon vázak fejlesztésében. Mi mutattuk be az első megfizethető karbon kerékpárt, a Cadex 980 C-t  és megreformáltuk a nagyteljesítményű országúti kerékpárokat a Total Compact Road vázgeometria kifejlesztésével. Hegyi kerékpározásban a Giant Maestro felfüggesztési rendszere egy magasabb szintre emelte a terepkerékpárok teljesítményét. 

Az elmúlt több, mint 4 évtized során a Giant messze túlnőtte a gyártásban rejlő gyökereit és a világ vezető minőségi kerékpár és kiegészítő márkájává vált. Világszerte több, mint 12,000 kiskereskedelmi partnerünk segítségével további kalandokra szeretnénk inspirálni minden kerékpárost, a hétköznapitól a versenyzőkig. 

A Giant bikes kerékpárok világbajnokságokat és tervezési díjakat is nyernek. De mégis a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy megnyerjük azoknak a szívét, akik a kerékpározást az életük részének tekintik. Támogatjuk ezt a választást, mert azt gondoljuk, hogy ezáltal egy jobb világot teremtünk.


RIDE LIFE. RIDE GIANT.


10termék110
10termék110
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
284 990 Ft - 1 499 990 Ft
Márka
Kerékpár típus
Testmagasság
Kinek ajánljuk