Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

SUP DESZKA

Egy igazán sokszínű sportot szeretnél kipróbálni, ami nem a kerékpározás? Egy kis izgalomra, valami másra vágysz? Esetleg szeretnéd csodálni egy kicsit közelebbről a természetet, és nem csak két keréken? Egy SUP deszka ezeket mind lehetővé teszi! 

De mi is az a SUP deszka?

Ha az elmúlt 1-2 évben voltál vízpart mellett nyaralni, biztos Neked is feltűnt, hogy milyen sokan eveznek egy újfajta, speciális szörfdeszkán. Van aki állva evez, van, aki napozásra használja – van aki keményen halad előre, vagy épp pihen rajta, sőt, olyanok is akadnak, akik jógáznak a deszkán. Hiszen igen: ez a speciális szörfdeszka tulajdonképpen a SUP deszka, azaz a Stand Up Paddle, ami oly ok ember szívét meghódította az elmúlt évek során.

A SUP deszka remek kikapcsolódást biztosít

A SUP deszkához  csak az egyensúlyérzékedre van szükséged. Nagyon könnyű ráérezni, olyannyira, hogy könnyebb megtanulni SUP-ozni, mint biciklizni (ráadásul az esetleges esések is vízbe történnek). Ez az eszköz alkalmas arra, hogy sporttevékenységként űzd az evezést, de tökéletesen alkalmas arra is, hogy megfigyeld a környezetedet, például a tóparti ökológiákat. Akármi jelentse is számodra az ideális kikapcsolódást, szinte biztos, hogy egy SUP deszka tökéletesen passzol hozzá!


1termék11
Várható kiszállítás:
2024.04.25
Kinek ajánljuk:
unisex
Raktáron
99 990 Ft
1termék11
Szűrés
Termék státusza