Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

CAPRIOLO MÁRKA

TÖBB MINT 20 ÉVE JELEN, TÖBB MINT 20 ORSZÁGBAN VILÁGSZERTE

A Capriolo vállalatot 1996-ban alapították a Vajdaságban, amely egy mai napig ott élő magyar család tulajdonában áll. A kerékpárok iránti szenvedély és az innováció-vezérelt gondolkodás az évtizedek során a vállalatot az egyre magasabb, prémium minőségű kerékpárok gyártása irányába mozdította, amellyel a gyártó dinamikus bővülési és fejlődési útra lépett.

A 2000-es évek elején elindult az első félautomata gépsor a kerékpárok összeszerelésére és a kerekek gyártására. A folyamatok modernizálása hatékonyabb és rugalmasabb gyártási ciklust eredményezett.

Ma már modern gyártósoron, több mint 200 dolgozóval, korszerű gépekkel és magas technikai követelmények mellett készülnek a kerékpárok. A gyártósor mellett az alapanyag – és késztermékraktár is megtalálható a cég telephelyén, Topolyán.

A Capriolo növekedésében és fejlődésében meghatározó fontosságú volt a folyamatos megújulás és a gyors reagálási/alkalmazkodási képesség a piacon történő változásokra. A magas minőségű alapanyagok használata mellett ez az egyik legnagyobb előnye a gyártónak.

A több mint két évtizednyi eredményes munka után, ma már több mint 20 országban van jelen a márka, a kerékpárok ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Minden egyes nap professzionális magyar fejlesztői csapat dolgozik azon, hogy az egyes modellek tökéletesek legyenek és illeszkedjenek a jelen kor trendjeihez.

 

A Capriolo a jövőben sem áll meg a fejlődés útján, az innovatív gondolkodás meghatározó értéket képvisel a vállalat céges kultúrájában.

Az elmúlt évek sikerei és a vásárlók elégedettsége, mind bizonyítják a cég jelmondatát – a Capriolo, több mint egy kerékpár! 2021-ben a vállalat úgy döntött, hogy a  25 éves tapasztalatait felhasználva, elindít egy új, magasabb szintet és minőséget képviselő, valamint a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kerékpár portfóliót. Ennek eredményeképp 2022 májusában bevezetésre kerül a Capriolo Professional azaz a CPRO termékcsalád.