Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

TÁSKA / TELEFONTARTÓ

Ebben a kategóriában kerékpárra szerelhető táskák és telefontartók találhatóak.


7termék17
Várható kiszállítás:
2024.05.24
KATEGÓRIA:
kerékpáros táska/telefontartó
Raktáron
3 990 Ft
Várható kiszállítás:
2024.05.24
KATEGÓRIA:
kerékpáros táska/telefontartó
Raktáron
6 790 Ft
7termék17

A kerékpáros táskák és telefontartók azok az eszközök, amelyek kifejezetten kerékpározás közbeni használatra lettek tervezve, hogy lehetővé tegyék a bringások számára a szükséges dolgok tárolását és egyszerű hozzáférését azokhoz.

A kerékpáros táskák egyszerre praktikusak és stílusosak. A táskák hasznosak lehetnek, ha nagyobb tárgyakat, például ruhákat, egy kis elemózsiát, esernyőt, kulcsokat vagy telefont kell magunkkal vinnünk kerékpározás közben. A táskák gyakran vízhatlanok, általában két oldalon rögzíthetők a biciklis mögött, a csomagtartón vagy a nyereg alatt. 


A telefontartók praktikus megoldást kínálnak arra, hogy a telefonunkat kényelmesen és biztonságosan tarthassuk magunkkal kerékpározás közben. Ezek a tartók általában könnyen rögzíthetők a kerékpáros kormányára, amely lehetővé teszi a telefonunk egyszerű hozzáférését használat közben. A tartókban a telefonunkat általában stabilan tartják, így az nem fog leesni vagy sérülni.

Hasznos lehet a kerékpáros táskák és telefontartók vásárlása akkor, ha rendszeresen biciklizünk. Összességében, ha biztonságos, kényelmes és könnyű kerékpározást szeretnénk, akkor érdemes elgondolkodni a kerékpáros táskák és telefontartók beszerzésén, amelyek segítségével mindig kéznél vannak a szükséges dolgok az utunk során.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 990 Ft - 15 990 Ft
Márka