Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐK

MINDEN EGY HELYEN, AMIRE KERÉKPÁROZÁS SORÁN SZÜKSÉGED LEHET.

Célunk, hogy mindenki megtalálja kínálatunkban a számára leginkább megfelelő kerékpáros kiegészítőket, legyen akár megszállott bringás, minden nap munkába bicikliző vagy hétvégén kiránduló.

Kínálatunkban a széles körben ismert és megbízható minőségű kerékpáros márkák közül válogathatsz, mint ABUS, Safety Labs, BBB, Basil, TreLock, RockMachine, SKS-Germany, Acor és Continental stb.

 

MIKET SZEREZHETSZ BE NÁLUNK?

 

Böngészd át széles körű kerékpár kiegészítő választékunkat!

Joe's No Flats defektgátló folyadékok: innováció, megbízhatóság és egyediség. A defeketmegelőzés új szintje. A világ leghatékonyabb latex alapú vagy latexmentes, belsővel és anélkül is használható defektjavító - és gátló folyadék.

A Joe's No Flatsnél igazi bringások dolgoznak, így pontosan ismerik az igényeket. A termékeket először laboratúriumi körülmények között tesztelik, majd versenypályákon extrém körülmények között.

SKS-Germany a gondtalan kerékpározásért, a kerékpár pumpák és sárvédők specialistája. Magas minőséget képvisel a kerékpáros kiegészítők piacán. A német márka több, mint 90 éves múltra tekint vissza.

Szigorú minőség ellenőrzés mellett, magasan szakképzett munkatársakkal és innovatív technológiával a legapróbb alkatrészeket is az SKS-Germany gyártja. A német kerékpáros elittel együttműködve, ökológiai és társadalmi szempontokat figyelembe véve. A márka DIN EN ISO 9001/2000 és ISO/TS 16949:2020 tanúsítványokkal rendelkezik, mindemellett számos nemzetközi díjjal büszkélkedhet, mint a Red Dot, Eurobike Award, Taipei Cycle d&i Award, vagy a "Kerékpáros kiegészítők vezető beszállítója" cím.

A Trelock magas biztonsági követelményeivel élen jár a kerékpár lámpák és zárak terén. A német márka egyet jelent a megbízhatósággal, a szakmai hozzáértéssel és a minőségi termékekkel. Fő a biztonság, így a Trelock nem csak egyszerűen lámpát gyárt, de kiemelten fontos a márka számára, hogy a LED technológiát mindenki számára elérhető áron kínálja.

A biztonság másik fontos pillére a megfelelő zár. A Trelock mindig kerékpáros számára kínál megfelelő megoldást, legyen szó rövid megállásokról, nappali vagy éjszakai használatról.

A Safety Labs márkát profi kerékpárosok álmodták meg, céljuk a stílusos megjelenésen túl a biztonság támogatása. A Safety Labs sisakok között gyermek és felnőtt női és férfi sisakok is megtalálhatóak. Erős polikarbonát In-Mold technológiával az ütéscsillapító EPS habhoz illesztve.

 

Szűrés