Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

CSENGŐ

Ebben a kategóriában gyerek és felnőtt kerékpárokra szerelhető csengők találhatóak.


Várható kiszállítás:
2024.05.24
Kinek ajánljuk:
gyermekeknek
KATEGÓRIA:
kerékpár csengő
Raktáron
3 990 Ft
 

A kerékpáros csengő több okból is fontos egy bringásnak. Első és legfontosabb feladata, hogy hangjával figyelmeztessen másokat a közeledéséről, és segítse a biztonságos közlekedést. Ha elég korán, időben felhangzik a csengő, akkor a gyalogosok, autósok, vagy más kerékpárosok is előre lehetőségekhez jutnak, hogy fel tudják készülni a kerékpáros érkezésére, ahol a kerékpáros az útját haladja.

A kerékpáros csengő egyéb előnyét az esztétikus megjelenés és a kényelmes használat jelenti. A modern csengők széles skáláját kínálják, amelyek különféle minták, hangok, és formák révén illeszkednek a kerékpározók személyiségéhez és stílusához is. Ez azt jelenti, hogy a kerékpárosok könnyen találhatnak olyan csengőt, amely megfelel az ízlésüknek és egyben divatos elemként is működhet a kerékpárjukon.

A kényelem szempontjából, a csengő a kerékpározás során nagyon egyszerűen használható. Csak ki kell egészíteni azt a kormányon és a megfelelő pillanatokban lenyomni a csengőt a figyelmeztető hang kiadása érdekében. 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 790 Ft - 7 290 Ft
Márka