Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

LÁMPA

Ebben a kategóriában kerékpáros első és hátsó lámpák találhatóak.


11termék111
11termék111

A kerékpározás egy igen népszerű és egészséges időtöltés, azonban ahhoz, hogy biztonsággal indulhassunk útnak, fontos, hogy megfelelően felszereljük kerékpárunkat. A kerékpárlámpák az egyik legfontosabb kellékei a biciklinknek, hiszen nélkülük nem csak a saját, de  mások testi épségének is veszélyeztethetjük.


A kerékpárlámpáknak három fő funkciója van: világítják az utat, jelzik a létezésünket a többi közlekedő számára, és növelik láthatóságunkat az éjszakai vagy homályos környezetben. A kerékpáros lámpák tehát azt szolgálják, hogy biztonságosabbá tegyék az utazásunkat.

A kerékpárlámpák többféle típusa létezik, az elemes és akkumulátoros lámpák a leggyakoribbak.

A láthatóság kulcsfontosságú a kerékpározás biztonságában, és a lámpák felszerelése az első és hátsó részen is fontos. Az első lámpa segít a kerékpárosnak az utat látni, és arra figyelmeztetni a többi úton közlekedőt, hogy éppen egy biciklista érkezik. A hátsó lámpa a kerékpáros érkezést jelzi, amely a többi jármű vezetőjének segít abban, hogy időben felkészüljenek a vasúti átkelésre, az útkereszteződésekre, vagy éppen az előzések során.

A trekking és a városi kerékpárok alapfelszereltségéhez tartozik általában a kerékpárlámpa, de bármilyen típusú kerékpárt használóknak ajánlott a felszerelésük. 

A kerékpárlámpa egy olyan kiegészítő, amely nélkül nem ajánlottan indulunk útnak. A kerékpár lámpák elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztonságosan közlekedhessünk a sötétben vagy rossz időjárási körülmények között. 

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
490 Ft - 10 990 Ft
Márka