Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

FELNŐTT SISAK

Ebben a kategóriában a felnőtt kerékpár sisakok találhatóak.


 

A kerékpározás remek módja a testmozgásnak, azonban biztonságunk mindenek felett áll. Az egyik leghasznosabb védelmi eszközünk a kerékpáros sisak. A kerékpáros felnőtt sisak megfelelő védelmet nyújthat a fejsérüléseknek.


A sisakok számos változata létezik, de mindegyiknek az a közös jellemzője, hogy csökkentik a fejsérülések kockázatát. A sisak belső bélése olyan anyagokból készülhet (in-mold, ABS technológiák), amelyek az ütés erejét képesek csillapítani, eloszlatni, így csökkentve az agyi sérülések kockázatát. A kerékpárosok számára különösen fontos a sisak használata, szerencsére ma már alig látni olyan kerékpárost az utakon, aki ne viselné.

A sisakok különböző típusai állnak rendelkezésre a különböző stílusú és szintű kerékpárosok számára. Vannak klasszikus sisakok, BMX, e-bike sisakok stb.

A biztonságos kerékpározás alapvető eleme a megfelelő sisak használata. A védőfelszerelés hatékonyan segít megvédeni a fejet és csökkenteni a sérülések súlyosságát, ha az esetleg bekövetkezik. Egy jól kiválasztott sisak nemcsak a fejünket védheti meg, hanem kényelmes és kényelmes tapadást is biztosít a fejünkre, ami további kényelmet nyújt a kerékpározás közben. 

Ma már számos extra funkcióval érhetőek el a sisakok, mint például beépített villogó, a fényvisszaverő, az erős héjszerkezet, a bogárháló, a fejlett és kényelmes méretbeállító, az esőhuzat és a mágneses csat. Hölgyek számára hasznos funkció lehet a copf számára kialakított rész a sisakokon.

Ha kerékpározik, ne feledd, hogy a sisak nem egy szabad választás, hanem egy biztonsági eszköz. A sisak viselése mentheti meg az életét, ha baleset következik be.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
19 990 Ft - 42 990 Ft
Márka
Szín
Sisak méret