Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

GYERMEK SISAK

Ebben a kategóriában a gyermek kerékpár sisakok találhatóak.


10termék110
10termék110

A kerékpározás egy remek módja annak, hogy a gyermekeink fizikálisan aktivak legyenek, megfelelő mozgást kapjanak, és a szabadban töltsenek időt. Azonban a biztonság szempontjából fontos, hogy a gyermekek viseljenek sisakot kerékpározás közben. A sisak az egyik legfontosabb eszköz a kerékpározáshoz, hiszen segít a fej sérülései elleni védekezésben.

A gyermek sisakjai különböző méretűek és kialakításúak lehetnek, így minden korosztály számára megtalálható a megfelelő méretű sisak. Megfelelően illeszkednie kell a gyermek fejére, hogy a lehető legjobb védelmet biztosítsa. A sisakok anyagai általában könnyű anyagból, In-mold technológiával készülnek, és a kényelmes illesztés érdekében belső párnázással rendelkeznek.

Fontos, hogy már a gyerekülésben hozzászokjanak a sisak viseléséhez. A biztonságért az erős héjszerkezet, a mély halánték- és tarkóvédelem, a bogárháló és a beépített villogók felelhetnek. Az In-Mold és ABS technológiák egy magasabb minőségi színvonalat képviselnek mint a ragasztott sisakok

A gyermekek általában játékosak és aktívak, így bármikor baleset történhet, akár kerékpározás közben is. A sisak a fejet és az agyat védi az esetleges ütésektől és súlyos sérülésektől. A

Az életünk során mindannyiunknak legalább egyszer szüksége lesz biztonsági felszerelésre ahhoz, hogy megvédjük magunkat a sérülésektől vagy más veszélyektől. A kerékpár sisak használata az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy biztonságban maradjunk, amikor kerékpározni indulunk. A gyermekek biztonsága a legfontosabb, ezért ne engedjük, hogy kerékpározás közben sisak nélkül induljanak el.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 16 990 Ft
Márka
Szín
Sisak méret