Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

SZEMÜVEG

Ebben a kategóriában a kerékpározás során használt, speciális, a szem védelmét biztosító sportszemüvegek szerepelnek, többféle színben, designban és lencsetípussal.


7termék17
7termék17

A kerékpárosok számára elengedhetetlen kellék a megfelelő szemüveg, mely megvédi szemünket a káros környezeti hatásoktól. Az ilyen típusú szemüvegek általában könnyített polikarbonát lencséből készülnek, melyek nagy ütésállósággal rendelkeznek, ezzel védve szemünket a repülő kavicsoktól, rovaroktól, szálló portól, menetszéltől. Segítik látásunkat, és ezzel együtt biztonságunkat is.

A kerékpáros szemüvegek további fontos funkciója a fényszűrés, valamint a káros UV sugarak teljes kiiktatása.
Napjainkban az UV sugárzás egyre erőteljesebb, az érzékenyebb bőr mellett szemünk számára is jelentős veszélyforrás. Az UV  sugárzás okozta roncsoló hatások a lencsét is károsítják. Az UV - védelemmel rendelkező szemüvegek, nem csak vizuális komfortérzetet biztosítanak, hanem a lencsében található speciális anyagból adódóan, megvédik szemünket a károsodástól. Az UV - szűrőkkel rendelkező szemüvegek kiválasztásánál ügyelni kell arra, hogy a lencsék minősége megfeleljen az aktuális normáknak, illetve megfelelően szélesek legyenek a szem teljes védelme érdekében.

A megfelelő kerékpáros szemüveg kiválasztása fontos, hiszen védi szemünket a káros hatásoktól, így biztosítva az optimális látómezőt és csökkenti a balesetek esélyét. Az UV-szűrővel ellátott lencsék használata pedig biztosítja, hogy szemünk hosszútávon védve legyen a káros sugárzástól.

A szemünk védelme mellett a kerékpáros szemüvegek kiválasztásánál fontos szempont a kényelem is. Ügyeljünk arra, hogy olyan szemüveget válasszunk, amelyek állítható orr-résszel rendelkeznek, hogy minél kényelmesebben, a saját fejformánkhoz igazítva tudjuk őket viselni.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
9 990 Ft - 37 990 Ft
Kinek ajánljuk