Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

PUMPA

Ebben a kategóriában kerékpáros pumpák találhatóak.


7termék17
7termék17

A kerékpár pumpák egy olyan kiegészítőként működnek, amelyek segítségével a kerékpárok abroncsainak nyomását tudjuk megfelelő szinten tartani. A pumpa alapvető funkciója az abroncsok megfelelő nyomásának a biztosítása, ennek köszönhetően megfelelő teljesítményt tudunk elérni a kerékpározás során.

A kerékpár pumpák különböző típusokban léteznek. A leggyakoribb típusok közé tartoznak a kézi (mini) pumpák, a talp pumpák (állványos/műhely), valamint a CO2 patronos pumpák. A kézi pumpák egyszerűen kezelhetők, kis méretüknek köszönhetően könnyen magunkkal vihetjük őket kerékpározás során, és a legtöbb kerékpár tartóba is elférnek. A talp pumpák általában nagyobbak és nehezebbek, de nagyobb hatékonysággal működnek. A CO2 patronos pumpák pedig nagyon kompaktak és praktikusak, de általában csak egy kerékpárgumi maximális pumpálására elegendők.

Fontos, hogy mindig legyen nálunk kerékpár pumpa kerékpározás közben. A kerékpáros kirándulás során könnyen előfordulhat, hogy defektet kapunk, és ilyen esetekben csakis a pumpa segítségével javíthatjuk meg a problémát. Egy mini pumpa könnyen hozzáférhető, hiszen elfér a kerékpár tartójában, így biztos, hogy mindig nálunk lehet.

Használat során fontos figyelni arra, hogy a kerékpárt megfelelően rögzítsük a földhöz, hogy lehetővé tegyük az abroncsok megfelelő pumpálását. A kerékpár pumpálásakor érdemes figyelembe venni, hogy milyen típusú pumpát használunk, és az adott típusnak megfelelően járjunk el. Fontos, hogy a pumpa nyomását tartsuk a megfelelő szinten, és ne próbáljunk túlzott nyomást helyezni az abroncsokra, mert ez károsíthatja azokat.

Összességében elmondható, hogy a kerékpár pumpák elengedhetetlen tartozékai a kerékpározásnak, és mindenképpen ajánlott beszerezni egy megfelelő típusú és minőségű pumpát. A mini pumpa kifejezetten praktikus, mert magunkkal vihetjük kerékpározás során, de a nagyobb talp pumpák is nagy segítséget jelentenek a gyors és hatékony abroncsok pumpálásában. Ne induljunk el kerékpáros kirándulásra pumpa nélkül, hiszen egy kis készülék sokat segíthet problémák esetén.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 14 990 Ft
Márka