Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

KITÁMASZTÓ

Ebben a kategóriában kerékpár kitámasztókat találsz. Egy jó kitámasztó megkönnyíti a kerékpár biztonságos kitámasztását még az erdő közepén is, így nem kell attól tartanod, hogy egy falnak vagy fának támasztva könnyedén eldől a kerékpárod.


4termék14
4termék14

A kerékpár kitámasztó egy olyan eszköz, amely segít abban, hogy a kerékpárunk stabilan álljon, amikor egy pillanatra félre szeretnénk tenni. Az alapvető funkciója tehát az, hogy megállítsa a kerékpárt, hogy ne boruljon fel vagy ne dőljön el.

Azon túlmenően, hogy a kerékpár kitámasztó biztosítja a stabilitást, még egy nagyon fontos funkciója van: megvédi a kerékpárt. Ha egy kerékpárt a földre kell tennünk, előfordulhat, hogy megkarcolódik vagy sérül. Ha azonban egy kitámasztó segítségével állítjuk meg, akkor az kordában tartja az ilyen típusú károkat.

várositrekkingtúra, esetleg  cross kerékpáron általában szériafelszerelés a kitámasztó.

Most nézzük, hogy milyen típusok vannak: Direct Mount kitámasztó vázpapucsra; Hátsó kitámasztó láncvillára; Két lábú kitámasztó középcsapágyházhoz; Kitámasztó kerék (mankókerék); Kitámasztó tengelyvégre; Középső kitámasztó középcsapágyházhoz.

Amikor kiválasztjuk, hogy milyen típusú kitámasztót szeretnénk, akkor azokat az előnyöket is figyelembe kell vennünk, hogy milyen típusú kerékpárunk van. A legjobb kitámasztó azonban az a típus, amelyik könnyű, egyszerűen használható és elég stabil a kerékpárunknak. Ha biztonságban szeretnénk tudni a kerékpárunkat, akkor feltétlenül érdemes beszerezni egy jó minőségű kerékpár kitámasztót.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 290 Ft - 10 650 Ft
Márka