Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

LAKAT

Ebben a kategóriában kerékpárunk egyik fontos védelmi eszköze, a lakatok és zárak szerepelnek.

 


Várható kiszállítás:
2024.06.27
KATEGÓRIA:
kerékpár lakat
Raktáron
9 990 Ft
 

A kerékpár lakat egy olyan fontos eszköz, amely azért lett kifejlesztve, hogy megakadályozza a kerékpár eltulajdonítását. A kerékpár tulajdonosok számára fontos, hogy biztonságosan tárolhassák kerékpárjukat. A lakkozott, krómozott, vagy éppen karbon alkatrészekből álló kerékpárunkat érdemes összekötni valamilyen biztonságos megoldással.

A kerékpár lakkozása és karbon alkatrészei a lopók kedvencei. Az ellopott kerékpároknak csak kis része kerül elő, az elkövetők pedig a kerékpárokat gyorsan árusítják tovább, elég nagy megtérüléssel. Az eltulajdonított kerékpárok felkutatása pedig rendkívül nehéz, ezért javasolt, hogy vegyük igénybe a kerékpár lakatok biztonságos lehetőségeit.

A kerékpár lakatok különböző típusokban állnak rendelkezésre, például számzáras, kulcsos, U-lakat, spirál lakat és kábel lakat, stb. Ezek a lakattípusok különböző módon működnek és különböző szintű biztonságot nyújtanak. A számzáras lakatok két számkóddal rendelkeznek és a számok kiválasztásával nyithatóak meg. A kulcsos lakatokat egy kulccsal lehet nyitni és zárni. A U-lakatok kettős fém kerettel rendelkeznek, amelyeket egy zárral lehet bezárni, így biztonságossá téve a kerékpárt. A spirál lakatok rugalmas acél spirálból készülnek, amelynek végén található zárral tudjuk biztonságossá tenni a kerékpárunkat. A kábel lakatok pedig hosszabb zárral rendelkeznek, amelyek pehelysúlyúak és egyszerűen hordozhatóak.

A biztonsági fokozat fontos szempont a kerékpár lakat kiválasztásakor. Ez az egyik legfőbb szempont, amelyre oda kell figyelnünk. A biztonsági fokozatok száma a lakatokon egy 1-től 10-ig terjedő skálán oszlanak meg. Az 1-es fokozat a legjobban biztonságban tartja a kerékpárt, míg a 10-es fokozat csak minimális védelmet nyújt.

Ha fontos számunkra a kerékpárunk biztonsága, akkor érdemes olyan lakatot vásárolnunk, ami a legmagasabb biztonsági fokozatú. A választott lakat legyen ismert és megbízható márka.

Összefoglalva a kerékpár lakatok fontos biztonsági eszközök, amelyek segítenek megakadályozni a kerékpárunk eltulajdonítását. Tudatos választással és megfelelő használattal biztosítjuk a kerékpárunk védelmét. A biztonsági fokozat és a lakat típusának kiválasztása az egyik legfontosabb szempont, amikor kerékpár lakatot keresünk. A legjobb választás pedig egy kifogástalan minőségű, megbízható és erős kerékpár lakat. Ezzel garantáljuk, hogy a kerékpárunk biztonságosan tárolható.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 990 Ft - 22 990 Ft
Márka