Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

BLOG

Kerékpár karácsonyra? A legszebb ajándék

2022.11.26 10:00
Kerékpár karácsonyra? A legszebb ajándék

Karácsonyra válassz kerékpárt!

Az ünnepi készülődés, az ajándékok ötletelgetése, beszerzése karácsonyra már jócskán elkezdődhet novemberben. Nem kell aggódni az év utolsó hónapjában, hogy last minute ajándékot szerezz be, vagy pár nappal az ünnep előtt az óriási tömegben keresgélj valami kevésbé hasznos ajándékot. Ha nem tudod mivel lepd meg valamelyik szeretted, de szeretnél időben cselekedni, akkor jó helyen jársz!

 

Legyen idén kerékpár a karácsonyfa alatt!

A kerékpár egy időtálló ajándék. Nőknek, férfiaknak, lányoknak, fiúknak, gyerekeknek, anyukáknak, apukáknak, mamáknak, papáknak, testvéreknek, barátoknak. Tényleg akárkinek!
A kerékpár nem csupán egy szép ajándék, de egy olyan igazán hasznos eszköz, ami az egész családot összehozza egy közös biciklitúra, kirándulás alkalmával. A minőségi együtt töltött időt pedig semmi nem tudja kárpótolni!

Melyik gyerek ne vágyna egy menő biciklire? Egy óvoda, iskola utáni tekerés a haverokkal biztosan feltölti, és kellemesen lefárasztja majd, ahelyett, hogy a számítógép, laptop, telefon vagy a tv előtt töltené a délutánját. Nem beszélve arról, hogy az aktív kikapcsolódás az egészségére is jó hatással van, és növelheti az állóképességét, vagy akár iskolai teljesítményét is.
Kínálatunkban korosztály szerint tudsz válogatni a szebbnél szebb gyerekbiciklik között. A legkisebbeknek (2-4 éves) pótkerekes, tolórúddal ellátott mintás kerékpárok állnak rendelkezésre.  5-7 éves korig, 7-9 éves korig, illetve a nagyobb gyerekek is különböző színű, és különleges bicajok közül választhatják ki kedvenceiket.

Ha pedig valamelyik felnőtt szerettednek még extrábbat szeretnél, és nem szimplán ajándékot, de élményt is adnál, akkor elektromos kerékpárjaink nem fognak csalódást okozni! Különleges színekben várják trekking, és mountainbike biciklieink, hogy valakinek örömet okozhassanak! De üzletünkben rendelkezésre állnak még carbon kerékpárok, fixik, és női city kerékpárok is különleges designnal.  

Nem kell a csomagolással sem vesződni, elég rá egy szép kis masni, és már jól is mutat a karácsonyfa mellett. Kerékpárjainkat üzletünkből személyes átvetél esetén összeszerelve, beállítva viheted el.

Amennyiben a kerékpár már megvan, tökéletes ajándék lehet bármilyen tuti felszerelés, kiegészítő is.  Akár egy vagány sisak, csengő, kulacs vagy kulacstartó. Bármelyik kerékpárosnak jól jöhet egy lakat, kis szerszámkészlet, vagy akár pumpa is. A hasznos kiegészítőkből sosem elég!

Ha azonban mégsem te döntenél az ajándékozott helyett, maradt még ötletünk! Karácsonyi ajándékutalványainkat is válaszhatod, melyet 5, 10, 20, 30 és 50 ezer forint értékben találsz üzletünkben, illetve a webshopon is!

Látogass el üzletünkbe, és segítünk kiválasztani a tökéletes karácsonyi ajándékot, hogy az idei ünnep még felejthetetlenebb legyen!