Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

TREKKING KERÉKPÁR

HA FŐLEG ASZFALTON ÉS KÖNNYŰ TEREPEN TÚRÁZNÁL

Ha főként aszfalton túrázol, de néha egy-egy földutas szakaszra is rátérnél, akkor a trekking kerékpárokat ajánljuk figyelmedbe. Ezt a típust úgy tervezték, hogy a könnyű terepet is bírják, ezért jellemzően első teleszkópos villával vannak felszerelve. A kényelmes üléspozíció miatt viszonylag egyenes háttal ülhetsz rajta, így hosszabb túrákhoz is megfelelő útitárs.

Kínálatunkban több típusú trekking kerékpár találhatsz, így nagyon fontos, hogy a kiválasztás során pontosan gondold át, hogy mire szeretnéd majd használni kerékpárod. Minden egyes kerékpár modellről részletes leírást találsz az oldalán.

Ha bizonytalan vagy, gyere el hozzánk biatorbágyi üzletünkbe, segítünk a választásban és ki is próbálhatod a kerékpárokat.

Sportolni szeretnél vagy komfortosan túrázni? Fontos kérdés, mert ezek az igények más és más üléspozíciót követelnek meg.

Az itt található trekking kerékpárok vázgeometriáját úgy tervezték, hogy kényelmesen ülhess rajta, így hosszú túrákra is jó választás lehet. Bátran körbe tekerheted velük a Velencei – vagy a Tisza tavat. Capriolo Trekking Roadster kerékpárunkat a Flowcycle csapata is teszelte, több, mint 200 km-en keresztül, a túrák részletes leírását blogbejegyzésünkben találhatod.

Elsősorban olyan terepekre ajánljuk, amely aszfaltozott vagy beton alapú, minimális földutas terepezéssel. Trekking kerékpárjaink első teleszkóppal felszereltek, ami hosszabb utakon nagyon nagy segítség lehet, hiszen segít csillapítani az utak rezgéseit, ütéseit.

 

Túrázásra vagy mindennapi városi használatra a teljesen felszerelt city kerékpárjainkat ajánljuk, hiszen ezeken sárvédőt, csomagtartót is világítást is találsz. Tökéletesek a napi munkába járáshoz vagy akár több napos túrázásra. Egyenes háttal ülhetsz rajtuk, így hosszabb távokat is könnyedén megtehetsz.

Aszfaltra, napi mozgásra vagy edzéshez azokat a sportosabb trekking bringáinkat ajánljuk, amelyekkel gyorsan tudsz közlekedni alacsony gördülési ellenállásuk miatt, sportosan is néznek ki, de a vázgeometria kialakítása miatt kényelmesen, szinte egyenese háttal ülhetsz rajtuk, nem kell alacsonyan fogni a kormányt. Sárvédővel, csomagtartóval és lámpákkal felszerelhetőek.

 

Ha még mindig bizonytalan vagy, bátran keress minket, készséggel állunk rendelkezésedre.

Ha hétvégente kerékpárral szeretnétek kirándulni a családdal vagy a barátokkal, akkor nézz szét trekking kerékpárjaink között. Többféle típust találhatsz, legyen szó egy hosszú biciklis kirándulásról vagy akár napi munkába járásról.

Női trekking kerékpár választékunkat itt, férfi trekking kerékpárjainkat itt találod.

Szűrés