Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

MOUNTAIN BIKE

MIRE FIGYELJ EGY MTB KERÉKPÁR VÁSÁRLÁSA SORÁN?

TELESZKÓPOS FELFÜGGESZTÉS

Minőségi teleszkóppal legyenek felszerelve, hiszen a villák stabilabb kerék-talaj kapcsolatot biztosítanak a durvább terepeken is, így komfortosabb vezetést és precízebb, pontosabb irányítást tesznek lehetővé a rázósabb terepeken. Nem mellesleg a kezünket is kíméli, hiszen egy jó teleszkóp képes elnyelni a kezet ért mikrovibrációkat.

 

STRAPABÍRÓ BALLONOS GUMIK

A 29” -es kerekek magabiztosan gördülnek az utakon, kisebb a gördülési ellenállás, hiszen a terep egyenetlenségei kevésbé akadályoznak hajtás közben, ennek köszönhetően gyorsabban tudunk haladni.

HATÉKONY FÉKERŐ

tárcsafékes kivitel egyik legnagyobb előnye a fékerő. A rövidebb fékút következtében finomabban adagolható a fékezés és sokkal erőteljesebben tudsz „odalépni”, ha szükség van rá – akár lejtmenetben is.  

Ráadásul a tárcsafék akár esős időben is képes csúszás-mentesen megállítani a kerékpárt. Ez a hagyományos V-fékekről kevésbé mondható el.

 

PRECÍZ ÉS PONTOS VÁLTÁS

Ha van lehetőség, mindenképp próbáld ki a kerékpárt, mielőtt megvásárolod, teszteld a váltást, hogy mennyire gyorsan és precízen működik. Biatorbágyi üzletünkben megteheted, kollégáink szívesen segítenek a választásban.

Kerékpárjaink döntő többsége Shimano váltóval felszerelt, így a váltásban megbízhatsz.

Prémium modelljeink 1x12 hajtásrendszerrel felszereltek, ami ma már egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen az első váltó nélküli kerékpárok jobb menettulajdonsággal és fokozott hajtáshatékonysággal jellemezhetőek.

1x hajtásrendszerrel könnyebb és kényelmesebb a kerékpár kezelése, hiszen nincs első váltó, ami gyűjtené a sarat, valamint kevesebb az alkatrész, ami elromolhat.

Ezeket a kerékpárjainkat a Flowcycle csapata is tesztelte, beszámolójukról bővebben alább olvashatsz.

C PRO C 9.7 carbon kerékpár tesztért kattints ide

C PRO AL-HA 9.7 alu vázas kerékpár tesztért kattints ide

Ha még mindig bizonytalan vagy, keress minket bátran telefonon, e-mailben vagy személyesen, biatorbágyi üzletünkben, ahol ki is próbálhatod a kerékpárokat.

 

HA KEMÉNY TEREPEN KALANDOZNÁL

A mountainbike az 1970-es években jelent meg, azóta is nagy népszerűségnek örvend. Ha szeretsz túrázni a hegyekben, imádod meghódítani az eléd táruló terepakadályokat, akkor számodra egy MTB kerékpár az ideális választás.  A hegyi kerékpározáson túl, hétvégi élménykerékpározáshoz és túrázáshoz is teljes körűen használhatóak.

A masszív váz, a vastag, teherbíró kerekek és a teleszkópos felfüggesztés nagy segítségedre lesznek minden utad során.

Kezdő montisok, régóta kemény terepen kalandozók. Választékunkban mindenki megtalálja egyéni igénye szerint azt a mountainbike-ot, amire régóta vágyik.

Capriolo mountainbike kerékpárokban nem fogsz csalódni, hosszú éveken keresztül megbízható útitársad lesz, bármelyik modellt is választod. Ha pedig egy igazán prémium élményre vágysz, tekintsd meg C PRO márka kínálatunkat.

Szűrés