Ghost, Giant, Gepida és Capriolo kerékpárok széles választékával várunk.

 

Kerékpár szervizeléssel kapcsolatban hívj minket ITT!

CAPRIOLO

TÖBB MINT 20 ÉVE JELEN, TÖBB MINT 20 ORSZÁGBAN VILÁGSZERTE

A Capriolo vállalatot 1996-ban alapították a Vajdaságban, amely egy mai napig ott élő magyar család tulajdonában áll. A kerékpárok iránti szenvedély és az innováció-vezérelt gondolkodás az évtizedek során a vállalatot az egyre magasabb, prémium minőségű kerékpárok gyártása irányába mozdította, amellyel a gyártó dinamikus bővülési és fejlődési útra lépett.

A 2000-es évek elején elindult az első félautomata gépsor a kerékpárok összeszerelésére és a kerekek gyártására. A folyamatok modernizálása hatékonyabb és rugalmasabb gyártási ciklust eredményezett.

Ma már modern gyártósoron, több mint 200 dolgozóval, korszerű gépekkel és magas technikai követelmények mellett készülnek a kerékpárok. A gyártósor mellett az alapanyag – és késztermékraktár is megtalálható a cég telephelyén, Topolyán.

A Capriolo növekedésében és fejlődésében meghatározó fontosságú volt a folyamatos megújulás és a gyors reagálási/alkalmazkodási képesség a piacon történő változásokra. A magas minőségű alapanyagok használata mellett ez az egyik legnagyobb előnye a gyártónak.

A több mint két évtizednyi eredményes munka után, ma már több mint 20 országban van jelen a márka, a kerékpárok ISO 9001, ISO 14001 és OHSAS 18001 nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Minden egyes nap professzionális magyar fejlesztői csapat dolgozik azon, hogy az egyes modellek tökéletesek legyenek és illeszkedjenek a jelen kor trendjeihez.

 

A Capriolo a jövőben sem áll meg a fejlődés útján, az innovatív gondolkodás meghatározó értéket képvisel a vállalat céges kultúrájában.

Az elmúlt évek sikerei és a vásárlók elégedettsége, mind bizonyítják a cég jelmondatát – a Capriolo, több mint egy kerékpár! 2021-ben a vállalat úgy döntött, hogy a  25 éves tapasztalatait felhasználva, elindít egy új, magasabb szintet és minőséget képviselő, valamint a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kerékpár portfóliót. Ennek eredményeképp 2022 májusában bevezetésre kerül a Capriolo Professional azaz a CPRO termékcsalád.


 

Gyermek kerékpárok 2 éves kortól egészen tinédzser korig.

Aszfaltra tervezett megbízható túra trekking kerékpárok.

Nagy hatótávolságú elektromos kerékpárok.

Elegáns, feltűnő megjelenésű, kényelemes városi kerékpárok.

Strapabíró mountainbikeok erdei terepre.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
39 990 Ft - 710 990 Ft
Kerékpár típus
Testmagasság
Szín
Kinek ajánljuk
Állítható kormány
Gyermek korosztály
Vázméret